Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Dr. F. Lassú Zsuzsa szexuálpszichológus blogja

Slow Motion

Slow Motion

Minden punci szép!

Női altest a pornó és a marketing szorításában

2019. június 02. - F. Lassú Zsuzsa

Provokatív és figyelemfelhívó címet választottam, hogy elérjem és átüssem a figyelmi küszöböt. Ez az írás nőknek és férfiaknak, fiataloknak és öregeknek, hétköznapi (laikus) személyeknek és szakembereknek (orvosok és pszichológusok) egyaránt szól, akik bármilyen formában kapcsolatba kerülnek a női genitáliával – röviden és magyarul a puncival (írhatnék más szót is, de most ezt fogom használni, ha te másként hívod, cseréld le arra).

Miért milyen is lehetne?

Ha a cím olvasásakor ezt kérdezed, akkor te szerencsés vagy, és szerencsés a párod is, függetlenül attól, hogy milyen nemi identitású és szexuális orientációjú vagy (a meleg férfiaktól elnézést kérek, ha nem érdekli őket a téma, hát ne olvassák). Sajnos azonban egyre nő azon nők (és férfiak aránya), akik azt gondolják, hogy az archoz, alakhoz (és újabban mellhez, fenékhez) hasonlóan a puncinak is valamilyen szépségideálhoz kellene hasonlítania. Ebből fakad az a téves hiedelem, ami a nők esetében komoly szorongáshoz vezet, hogy van egy ideális punci (nagyságra, színre, formára) és ami ettől eltér, az nem szép, nem vonzó, sőt fujj, kínos, undorító, le vele.

Egy kis anatómia

A kisajkak a nagyajkakon belül, de felnőtt nőkben nem azoktól takartan találhatók. Az átlagos felnőtt nőknek a kisajka kilóg a nagyajakból, hogy mennyire, az nagyon egyéni. Nincsenek megbízható tudományos mérések arról, hogy lenne egy ideális nagyság (és forma) a kisajak esetén, bár több cikkben az 5 cm-t határozzák meg, mint a normál tartomány felső határát (a pontos mérés a Brodie et al, 2019 cikkben megtalálható). Nyilván a nő testének egyéb méreteihez viszonyítva lehet valami kicsi vagy nagy, például egy 180 cm magas nő esetén a 36-os lábak kicsik, pedig egyébként sok nő él 36-os lábakon. Ugyanígy a kisajak is a nagyajakhoz és az egész puncihoz képest lehet arányos, vagy aránytalanul nagy vagy kicsi. Ezért a kutatások másik bűvös száma a nagyajak és kisajak nagyságának eltérése, elsősorban a „túlnyúlás” mértéke, ami kb. 3 cm esetén még normálisnak tekintett, az ettől nagyobb eltérést szokták a felelősségteljes kozmetikai sebészek megalapozott indoknak gondolni a kisajak kisebbítésre, ha az a nőnek komoly lelki és/vagy testi diszkomfortot okoz. Mert van, akinek nem okoz – szerencsére még ők vannak többen.

Miért zavar, ha nagy?

A kisajak túlzott túlnyúlása zavaró lehet bizonyos testmozgások esetén. A kutatások mindig a biciklizést és a lovaglást említik, mint két olyan sportot, ahol a punci nagy terhelésnek van kitéve, és esetleg kényelmetlen érzés lehet, ha a kisajkak túl nagyok. Ezzel nem tudok vitatkozni, de érdemes lenne egy komolyabb kutatás bicikliversenyző és lovagló nők körében.

Egyesek a (hetero)szexuális aktivitás közben élik meg túl nagynak a kisajkat, ami főleg a nem jól előkészített, nem elég nedves punciba való behatolás esetén konkrétan „begyűrődhet” a hüvelybe. A figyelmes férfi azonban nem dugja száraz nuniba a cerkát, és nem döngöli be odafigyelés nélkül – vagyis a nehézség csak azokban az esetekben áll fenn, ha a nő nem kommunikál és/vagy a férfi nincs tekintettel a nő adottságaira és jelzéseire. Ekkor azonban nem a kisajak plasztika, hanem a kommunikációs tréning és a szexuális edukáció a felelős terápia.

A következő gyakran idézett indok, hogy a szűk alsónemű és ruházat nyomja a puncit. Ehhez nincs mit hozzátennem, mint hogy akkor ne hordj szűk alsóneműt. Minden normális nőgyógyász azt javasolja, hogy ne viselj ilyen feszes (főleg műszálas) bugyit és nadrágot, mert ha nem lélegzik a nuni, akkor elszaporodnak a gombák és/vagy baktériumok, amelyek nem kedveznek a szexnek és az általános jóllétnek.

A fizikai indokoknál azonban sokkal fontosabbak a pszichés indokok. A kisajak plasztikára jelentkező nők nagy része szeretné, ha „jobban nézne ki” és ezzel együtt a kinézete miatt nem szorongana többet. De honnan veszik, hogy nem jól néznek ki? Itt jön a képbe a pornó és a kozmetikai ipar.

Az ideális punci mítosza

Kezdetben vala a közvetlen tapasztalat, a valóságos hús-vér nő és annak az ilyen-olyan-amolyan puncija, amilyennek az alkotó megteremtette. És ez jó vala, mert örömet adott vala a nőnek és annak párjának egyaránt. Mindez a pornófilmek és plasztikai sebészek előtt vala.

És aztán jöttek a pornófilmek, amelyek elkezdtek trendeket közvetíteni a szépségről és a szexuális vonzerő alkotóelemeiről. Kezdetben ezek is viszonylag hétköznapiak voltak, ha visszaemlékszünk a 70’-es és 80’-as évek híres női szex-szimbólumaira, azok nem feltétlenül voltak nagydudás nők, persze festettek (és feslettek) igen, de azokban a boldog időkben még elég volt az élénk smink, hogy azt érzékeltesse, itt egy mindenre kapható nőszemély látható. Az irreálisan nagy mellek, felduzzasztott szájak csak fokozatosan kezdték el betölteni a pornófilmeket, és a szupernormális ingerek egyre irreálisabb képet közvetítettek a vonzó méretekről. De van itt egy testrész, ami a pornófilmek alapján annál vonzóbb, minél kisebb, ez pedig a punci, annak is a kisajka.

A pornófilmek átlag puncija első ránézésre kislányos méretű és formájú. Nem kell nagyon feministának lenni, hogy azt gondoljuk, ezzel azt kívánja sugallni a pornóipar a nőkről, hogy kívülről lehet nagyon nőies és érett a nő, de a nunija még kislányos, mintegy ártatlan és meghódítandó. (Az persze nem zavarja az alkotót (és a nézőt), hogy a kislányos formájú punciba aztán akár egy ököl is belefér, ez részletkérdés.)

Az ártatlannak tűnő kislányos punci élesen szemben áll a pszichoanalitikusok által elképzelt fogazott puncival, a vagina dentata-val, ami nagy, harapós, zabolátlan – veszélyes. A pornópunci egyen-punci, aranyos kis virágocska, nincs mit félni tőle. Csak az a baj vele, hogy a valóságban ritkán van neked ugyanilyen! Sebaj, majd csinálunk – mondja erre a pénzéhes kozmetikai ipar!

A gerjesztett igények csapdája

A kisajak plasztika egyre terjedő szépészeti beavatkozás. Ahogyan a nőkkel sikeresen elhitették, hogy kicsi a mellük, nem elég érzéki a szájuk, nem elég feszes a fenekük – ergo nem elég jó nők, úgy került be a látótérbe a nuni, mint szépészetileg meghódítandó új terület. George és Bill (menő kaliforniai plasztikai sebészek) a golfpályán azon merengtek, hogyan lehetne új klienseket bevonzani, mert már alig futja a karibi nyaralásaikra, és így kipattant a fejükből ez a remek ötlet – hát hitessük el velük, hogy rusnya a pinájuk! Jót röhögtek és másnap megbíztak egy reklámcéget, hogy alkossa meg a kampányt a nők újabb lealázására és lenyúlására. Valahogy így lehetett – szerintem. És a nők bedőltek.

A Google-en ma nagyjából 10.000 magyar nyelvű találatot találtam a kisajak plasztikára, és természetesen rögtön az elején fizetett hirdetések, amelyek azt üzenik: „A túlzottan nagyméretű kisajkak fájdalommal járhatnak, és öltözködéskor is gyakorta jelentenek gondot a testhez simuló, ruhákon átütő vagy kilógó kisajkak.” Természetesen van, hogy a kisajak fájdalmas vagy kellemetlen érzetű. Ez azonban nem a nagyságától függ, sokkal inkább olyan komplex kismedencei fájdalom, vulvodynia tünete, amelyet nem kozmetikai beavatkozással kell kezelni. Erről és egyéb szexuális fájdalmakról itt írtam.

A kutatások azt mutatják, hogy minél inkább fiatal, labilis önértékelésében, szexuálisan kevéssé magabiztos, és a fogyasztói társadalom szépségideálja által egyébként is fogvatartott, valamint minél inkább pornófogyasztó a nő (és partnere), annál valószínűbb, hogy bedől ezeknek a marketing fogásoknak. És ez a téves testkép már igen korán, serdülőkorban elkezdődhet. Jó esetben az orvosok nem vállalnak fiatalkorú kliens esetén kozmetikai beavatkozást, sok helyen azonban nincsenek visszatartó szabályozások, ha kifizeti a kedves páciens (vagy az „apukája”), akkor bármit megtesznek a felelőtlen szépészek. Természetesen vannak felelős plasztikai sebészek is, egy angol orvos például mindig elküldi a klienseit, hogy a döntés előtt nézzék meg a „Nagy Puncifalat” (Great Wall of Vagina) ahol 400 nő nunijának lenyomata látható, amely mind másféle és mind úgy szép, ahogy van.

És mi van a férfiakkal?

Heteroszexuális kapcsolatban rögtön felmerül a kérdés, nem a férfiak gerjesztik-e ezt az igényt a nőkben? A kérdés egyértelműen nem megválaszolható, mert ritka, hogy a kutatás a nőt és partnerét egyaránt megkérdezi a punciszépészeti beavatkozás szükségességéről. Egy 2016-os kutatásban ausztrál férfiakat kérdeztek meg női partnerük puncijának vonzóságáról, a kinézetével való elégedettségükről. A válaszadó férfiak több 72,6% találta partnere nuniját teljesen rendben lévőnek, és voltak annak kinézetével elégedettek, 23,3%-nak nem volt különösebb véleménye, semleges volt a témával és csak 4,2% volt elégedetlen. Viszont a férfiak többsége (86%) még akkor sem javasolná  partnerének, hogy műttesse meg magát,  ha elégedetlen lenne annak nunijának szépségével.

A kisajak konkrét méretére vonatkozóan azonban a megkérdezett férfiak 30%-ának az volt a nézete, hogy jobban tetszik nekik, ha „kicsi és formás”, 10% a szimmetrikusra szavazott és 10% kifejezetten a nagyobbat kedveli. Szerencsére 49%-nak mindegy hogy néz ki a punci, csak legyen nyitott a szexre!

A preferenciák, nézetek forrását is vizsgálták, és természetesen a pornót találták a legmeghatározóbb befolyásoló erőnek. Az a férfi, aki sok pornót néz, elhiszi, hogy a látott szex a valóság, és a puncik ilyenek, így szépek, így élvezetesek. És hogy mennyire nincs igazuk, és milyen káros ez a kép nekik és partnerüknek egyaránt, arra csak akkor jönnek rá, amikor szexuális funkciózavarok alakulnak ki náluk és partnerüknél.

A be nem váltott remények és a nem szűnő szorongás

Sajnos a kozmetikai beavatkozások ritkán okoznak jóllétet. Legtöbb esetben a kisajak plasztikára vállalkozó nők nem egyedül ezt a testrészüket találják problémásnak, általában ez csak egy a sok „nem szeretem” rész közül, és nem is ér véget itt a beavatkozások sora. A probléma ugyanis nem a testtel, hanem annak tulajdonosával van, aki nem szereti és nem fogadja el magát olyannak, amilyen. A fogyasztói társadalom szépészeti ipara pedig egyre csak gerjeszti az igényeket, a klinikákon kedvezményt kap, ha nem csak az orrát, hanem a fülét/mellét/punciját stb is kés alá teszi.

Biztosan vannak, akiknek minden bajuk egy csapásra elmúlik a műtéttel, de a kutatások azt találták, hogy a nők nagy részénél több kellemetlen mellékhatással, mint boldogsággal jár a kisajak plasztika. Főleg hosszú távon figyelhető meg a boldogtalanság, elégedetlenség, szorongás visszatérése. Mert azzal, ami igazán érintett a problémában, vagyis a nők sérült önértékelésével, csökkent önbizalmával, bizonytalan énképével nem foglalkozott a terápia.

Én azt mondom, minden punci szép, tanuld meg szeretni a tiédet! Viva la Vulva!

 

További irodalmak tudományos igényű olvasóknak:

Brodie, K., Alaniz, V., Buyers, E., Caldwell, B., Grantham, E., Sheeder, J., ... & Huguelet, P. (2019). A study of adolescent female genitalia: what is normal?. Journal of pediatric and adolescent gynecology32(1), 27-31.

Crouch, N. S., Deans, R., Michala, L., Liao, L. M., & Creighton, S. M. (2011). Clinical characteristics of well women seeking labial reduction surgery: a prospective study. BJOG: An International Journal of Obstetrics & Gynaecology118(12), 1507-1510.

Horrocks, E., Iyer, J., Askern, A., Becuzzi, N., Vangaveti, V. N., & Rane, A. (2016). Individual male perception of female genitalia. International urogynecology journal27(2), 307-313.

Liao, L. M., & Creighton, S. M. (2007). Requests for cosmetic genitoplasty: how should healthcare providers respond?. Bmj334(7603), 1090-1092.

A bejegyzés trackback címe:

https://slowmotion.blog.hu/api/trackback/id/tr1614874426

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Utó Pista 2019.06.03. 16:32:22

Nem meleg férfi. Homoszexuális.
Pillantás, ölelés, kézfogás, ezek elé lehet rakni a "meleg" jelzőt.
Szexuális hajlam elé nem.

Beátrisz 2019.06.03. 16:56:08

ja meg minden dagadt nő is szép, hagyjuk már ezt a hülyeséget. van szép mell, szép punci, meg van csúnya is. nem lehet mindenki szép.

Dzendör Sztadiz 2019.06.03. 17:01:06

A nuniplasztika már tényleg őrült dolog. Hölgyeim, higgyék el, nekünk férfiaknak mindegyik nuni szép.

Dzendör Sztadiz 2019.06.03. 17:02:23

@Beátrisz: ha egy férfi szeret egy nőt, akkor annak szép lesz a melle, a nunija.

erkölcsi hulla 2019.06.03. 17:14:21

Minden kövér nő szép. Minden sovány nő szép. Minden punci szép. Stb stb... Minden nő szép.

Szokásos femnáci ideológia.

Azt nem fogják fel, hogy a piac dönt, és amíg a férfiak 98% a normális testalkatú nőket favorizálja, addig ez csak rinyálás.
Ugyanez igaz minden ilyen eldöntendő kérdésre.

Beátrisz 2019.06.03. 17:21:21

maradjunk annyiban hogy minden ember akkor szép, amikor a genetikai optimumán van. vagyis sportos, nem elhízott vagy kórosan sovány, stb.

BiG74 Bodri 2019.06.03. 17:43:09

És minden harmincas, negyvenes férfi, aki már évek óta a hetedik hónapban van, akinek méretesebbek a mellei egy vékonyabb csajénál, akik egy gorillát megszégyenítő szőrzettel vannak ellátva, akik természetesen mindig megfelelő paraméterű farokkal rendelkeznek, azok a nőknek vajon hogyan szépek?

Jancsiszeg1980 2019.06.03. 17:49:08

A nőknél a kisajak, a pasiknál a fityma ilyen. Van akinek kicsi, és még ernyedten is kilóg a kobak egy része/ egésze (orvosi/vallási beavatkozás nélkül is), másnak meg izgalmi állapotban is akkora fedőbőr lóg a végén, mintha egy zoknit húztak volna rá. Érdekes lenne egy felmérés arról hogy milyen fitymájú pasinak milyen kisajak tetszik.

Első adat: nekem félig takarós fitymám van és a "rojt-mentes", 0-1 cm közötti kisajak indít be (de nem a cikkben megnevezett kislányossága miatt).

Egyébként meg természetesség mind felett ;)

plokmi 2019.06.03. 17:55:34

@Beátrisz: A szépség szubjektív.

Androsz · http://wikipedia.blog.hu/ 2019.06.03. 18:31:13

Korrekt poszt. A kisajakplasztika, amíg csak esztétikai problémája van vele valakinek, ökörség. De a pornó diktál, nehéz ez ellen bármit tenni.

Dworkyll · http://ekonyvolvaso.blog.hu/ 2019.06.03. 18:36:54

@erkölcsi hulla: Van azért itt egy nem elhanyagolható különbség. Mégpedig az, hogy míg a látható attribútumokra, pl. mellméret, hajszín, testsúly, testalkat simán kialakulhat "természetesen" egyfajta, korra és kultúrkörre jellemző közmegegyezés az ideált illetően, hiszen mindenki látja és lehet róla véleménye, ezel szemben a nuni, mint olyan nagyjából semmilyen kultúrkörben nem publikus jellemző.
Az a nagy gáz, hogy a pornó és a szépségipar ennek ellenére mégis képes egyrészt önelfogadási problématémákat adni a nőknek, másrészt az utóbbi képes nem jelentéktelen mennyiségű pénzt kicentrifugálni belőlük, teljesen értelmetlenül, mert nem tudom elképzelni, hogy
1. Átlag Amália úgy nyilatkozna, hogy "tegnap még lobogott a kisajkam, na de ma már rendben van és tökéletesen érzem magam a testemben" (értsd: a punciplasztika szerintem nem old meg semmit az esetek 99,9%-ában)
2. Átlag Aladár úgy nyilatkozna, hogy "tökre rá voltam izgulva, de aztán megláttam a nuniját, és kész, a cerka instant elment offba" (értsd: az esetek 99,9% a nuniforma nem jelent problémát)

egyinges 2019.06.03. 18:56:42

A salátás a legjobb!!

2019.06.03. 19:07:09

@Dworkyll: +1
@egyinges: :) Vagy, ha leguggol, felmásznak rajta a hangyák ;)
@Jancsiszeg1980: Köszönjük a részletes..bár nem túl ON tájékoztatást. A herezacskódról is beszámolnál, ha kérünk?

@Beátrisz: Ennyi..ha egészséges, kiegyensúlyozott benyomást kelt..

Pallos Levente · http://www.pallos.tk 2019.06.03. 19:39:07

@Dworkyll: Korábban nem alakulhatott ki közmegegyezés, mert nem láttak sokat. Most látnak, és el tudják dönteni, hogy mi tetszik nekik.

Hungarian Geographic · https://www.facebook.com/hungarian.geographic 2019.06.03. 19:47:36

Őszinte leszek, mint mindíg: Csak a (hatásvadász) címet olvastam meg néhány sort. Valagyogy úgy érzem, hogy megint, - mint mindíg az elmúlt években egy nőiseg minden formájától mentes klimax körüli picsa próbálja megfogalmazni a nőiesség fogalmát- a nőiesség minden formájától mentes szintén zakkant olvasóinak/kommentelőinek. A nő azért nő - mert nőies. Aki mellett egy pasi férfivá válik. Ennyike. Tudtok olyan igazi NŐ(!!!) által írt és szerkesztett blogot ahol a pasik férfiként viselkedhetnek? Én egyetlen egyet sem! Segítsetek! De ha már itt vagytok válaszoljatok arra a kérdésemre, mielőtt törölve leszek innen - mire jó az, hogy ha vak vezet világtalant?...

AsconaBsedan 2019.06.03. 19:48:42

@egyinges: Ami olyan mint egy predator száj ha széthúzod :)

ubermeister 2019.06.03. 20:22:01

Amíg a hülyegyerekek az ideális puncit várják én megdugom az összeset amire ők fanyalogtak mert 2 mm-el eltért az álmaiktól. Aki nem berakni akarja a punciba hanem nézegetni az BUZI!

erkölcsi hulla 2019.06.03. 20:37:50

@ubermeister: ennyike. Sok ezernyi 70 èves mature az ilyen tettrekèsz, nem finnyás fèrfiakat várja! Mindent bele!

2019.06.03. 20:44:19

Azért baromság a pornót vádolni, mert ott aztán mindenféle punci van, kicsi és nagy ajkakkal egyaránt, na meg legalább annyi kismellű pornószínésznő van, mint nagy mellű.

Kelly és a szexi dög 2019.06.03. 20:57:49

a változatosság gyönyörködtet!

2019.06.03. 20:58:09

@Beátrisz:
Jó, de ez hogy jön a szemérem ajkak méretéhez?

ubermeister 2019.06.03. 21:02:15

@erkölcsi hulla: elég tapasztalatlan lehetsz ha nem találkoztál még 70 alatt nagy ajkakkal rendelkező csajjal. Talán azért mert a tökéletesre vársz, még én dugom őket:)

Obszerváló 2019.06.03. 21:22:49

Persze, a pénisznövelő műtétek teljesen rendben vannak, az nem zavarja a szerzőt, sőt, gondolom, még kevesli is a számukat. Hányni kell az ilyen képmutató luvnyáktól.

Dworkyll · http://ekonyvolvaso.blog.hu/ 2019.06.03. 21:37:59

@Obszerváló: A Tottenham meg kikapott, de hogy jön ez ide??? :D Komolyan nem értem, hogy miért érzi ennyi töketlen faszi megszólítva magát egy csajoknak szánt cikktől. Áruld már el, hogy miből deriváltad le az OP álláspontját a pöcsprofilozás-témakörről??

Dworkyll · http://ekonyvolvaso.blog.hu/ 2019.06.03. 21:43:36

@Pallos Levente: Elfogadom, lehet, hogy így van. De mit változtat ez? Te el tudod képzelni, hogy egy normál heteró pasi, miután eljutott az adott hölgy intim zónájáig, lefordul róla, mert az "nem ideális"? Mert azzal a pasival tényleg nagy baj van. Mint ahogy annak a nőnek is segítségre van szóüksége, aki bedől annak, hogy plasztikáznia kéne, hacsak nincs tényleg valami orvosi problémája.

Pierr Kardán 2019.06.03. 22:10:53

A férfiak 97,8 %-a szerint minden punci egyformán szép, a maradék 2,2 % pedig buzi :-))

Narancsos kommunizmus 2019.06.03. 22:16:37

Tudtam, hogy a birka meleg, puncitémában meg sem tud szólalni. Pedig mindenhez IS ért.

morph on deer 2019.06.03. 22:27:44

@Beátrisz:
“minden dagadt nő is szép”

Nana! Ezt rosszul tudod: ha nem is szép, de garantáltan kényelmes!
Istenbizony.

morph on deer 2019.06.03. 22:31:24

@Pierr Kardán:
“minden punci egyformán szép”

Nem, nem egyformán: ahány annyi féle!
Mindegyik más, és ez a szép!
Az egyéb tulajdonságaikról már nem is beszélve!
(Amiket most nem sorolok fel, mert vagy tudod, vagy meg úgy is mindegy :))

Dömötör Lóránd 2019.06.03. 22:31:53

A fejes saláta formájú egy kissé ijesztő,szerencsére életemben csak egyszer találkoztam vele. Számomra a formájánál sokkal fontosabb az íze.

morph on deer 2019.06.03. 22:41:22

@Beátrisz:
“minden ember akkor szép, amikor a genetikai optimumán van”

Lófax, szivi.
Akkor szép, ha van közöd hoztá, és az embert is szereted a csomagolásban.
Ha meg nem, akkor egy “tárgy” megitélésével bíbelődsz, ami tulajdonképpen érdektelen.

Ha meg a muffdiving kerűl a képbe, akkor számtalan meglepetés érhet, a kiszidolozott fapina és a szürke egérke háziasszony egyaránt okozhatja a hét meglepetését, hidd el.

morph on deer 2019.06.03. 22:43:27

@Dömötör Lóránd:
Na például ez az, amit az imént “egyéb tulajdonságok” címszó alatt említettem.

morph on deer 2019.06.03. 23:02:07

@BiG74 Bodri:
“a nőknek vajon hogyan szépek?”

Nem hiszem, hogy ez a megfelekő kategória.
Úgy értem: ez nem mint “szépség” számít, ahogy én tudom.
A klasszikusok a “sex appeal” néven illetik, ami a szexien vonzó (étvágygerjesztő) kategória inkább.

Hidd el, gyakran egészen valószínűtlen fazonokra gerjednek a jobbnál jobb nők, te meg csak állsz és csodálkozol!

(Bár ez a hír nem mostani, mivel a jelek szerint ma már a bankszámlád mérete kell, hogy megüsse a mértéket. Lásd: Habony Árpád - Kapócs Zsóka annak idején. Na most nézz rá Árpira, és ásd el nagad. Én még ások, - vagy két éve.)

Tehát lehetsz te fiatal, 185, kisportolt, 8,5 collos szerszámmal, és mégis az 1,60-as, duci és kopaszodó faszi viszi el a bomba nőt, ha a buxája elég nsgy.
Kertész mondjuk még lehetsz, hogy anyu ne unatkozzon annyira, de kb ez minden.

Na ennyit a genetikai adottságokról...

liberalnazi dickheads 2019.06.03. 23:03:51

@Utó Pista: én simán fasszopónak nevezem, fölösleges becézni

Pic 2019.06.03. 23:16:03

1. Hála istennek nem vagyunk egyformák
2. Sajnos a pornó, a polkorrektség, a feminizmus tényleg megváltoztatta a világot és sajnos rossz irányba.

Én így látom a "fejlődési" ívet:

- A 70-es évek pornó filmjeiben olyan bozontok vannak ott lent délen, hogy uramatyám. Aztán a ezek a bozontok a 80-as évek végére szinte kihaltak. Ezzel párhuzamosan a férfi mellszőrzet viszont még maradt, bár a menő csávóknál már eltűnt.

- A 80-as években a lányok elkezdtek hónaljt borotválni, a 90-es években elkezdtek trimmelni, majd átmentek Kojak-be. A 90-es években a fiúknál is bejött a mellborotválás.

- Azt kollégákkal/kolléganőkkel folytatott eszmecserék alapján biztosan tudom, hogy a bozontos/trimmelt lányok a 2000-es évek elején már kisebbségben voltak. Fiú oldalon, mivel régimódi vagyok a 2000-es évek elején még találkoztam olyan lánnyal amelyik teljesen megörült mellszőrzetemnek azzal a felkiáltással, hogy "Na végre nem egy csupasz béka." Sajna ekkortájt eltűntem a szabad piacról, értsd megjelöltek és kisajátítottak :))) így már csak strandon tudtam magam összemérni mellszőrzetileg fajtársaimmal, így láttam, hogy már én is kisebbségben vagyok.

- Mostanság 2010 és napjaink táján eljutottunk oda, hogy szerény véleményem szerint 50 alatt a lányok/asszonyok min 90%-a csupasz és a maradék nagy része trimmelt vagy rendszeresen gyérített jelzésértékűre és talán 100-ból max 1-2 lány lehet "szőrös".
Férfioldalon ahogy hallom a fiatalabb korosztály 30(?) alatt szintén teljesen csupasz. Alap dolog a teljes szőrtelenítés fiúknál is.

- Amiért maximálisan egyetértek a cikkíróval, hogy beszélni kell a témáról, hogy azt is hallom, hogy a szilikon mell manapság egyáltalán nem gáz, hanem kifejezett előny és a babapunci az "ideális" elvárt a fiatalabb korosztályoknál mind lány, mind fiú oldalról.

- Konkrétan többen mondták már, hogy hölgyismerősük félszeg szexügyben és szégyelli magát mert nem babapuncija van!!!

Személy szerint szerintem egy felnőtt férfi és nő esetében a szőrzet természetes és megkülönbözteti a felnőtt egyedet a gyermektől.
Az emberiségben az a szép, hogy nem vagyunk egyformák, hanem változatosak. Pont ezért nem értek egyet az egyen fazonnal és az a véleményem, hogy egy felnőtt, érett nőnek nem nunusa és nem babapuncija van, hanem pinája. (Én kérek elnézést, de a cikk alapján úgy véltem most nem köntörfalazunk, hanem kimondjuk... )
Ugyanígy egy férfi és egy kisfiú között is ordas nagy különbség van, hogy kuki vagy "lompos" van a két lába közt.
Aki ezt nem érti, ott bajok vannak...

Konklúzió:
A női divat lényege, hogy amikor már mindenki ugyanazt a trendet követi, akkor valami más kell, hogy kitűnjenek a nők a tömegből.

Nálunk Európában a lányok szoliznak, mert a fehér bőrhöz képest a barna az "más és egzotikus és szép" vagyis kitűnik a tömegből, miközben Ázsiában a lányok fehéríttetik a szép barna bőrüket, mert a fehér az "más és egzotikus és szép". (Férfiként röviden: A nőknek sohasem az a jó ami van, hanem valami más kell...)

Talán ezért is lehet, hogy ahogy hallom a nemzetközi divattrendek alapján a kopasz punci már "kommersz" és jön vissza a szőrzet, egyelőre diszkrét kis jelzésértékű gondozott kertecske formájában..

Szóval hölgyeim nincs mit szégyellnetek ha nincs babapuncitok.
Ti vagytok az EGYÉNISÉGEK, ti vagytok A MÁS! Ha nem ma akkor holnap.
Még pár év és a nem babapuncisok lesznek a divatosak, hanem ti.

Addig is fel a fejjel és Éljenek "pillangók" !

morph on deer 2019.06.03. 23:28:00

@Pallos Levente:
“el tudják dönteni, hogy mi tetszik nekik.”

Azt talán. De azt, hogy a partnerüknek mi tetszik, aligha.
Dehát tudjuk, hogy s legritkább esetben a hímnemű partner az, aki holnaptól trimmelt kisajkskat szeretne látni az egyébként izgalmas barátnőn/feleségen/szeretőn, (mit hagytam ki?) hanem az llető hölgynél fixálódott valami.
Azt hiszem a csöcsök ugyanezen szempont alapján alakulnak E-F-G-H vagy mittudomén méretté.

Nem beszélve arról a változatról, amelyik fekvő helyzetben is a tizenegyes pontra helyezett labdát idézik, - a nőhöz még távolról sics közük, de legalább pár kilónyi műanyagot is kell kerülgetni...
És Botoxot, a kacsacsőrű emlősök esetében...

Engem a hideg ráz szegénykéimtől, közben ők azt hiszik, hogy na most aztán ellenállhatatlanokká váltak, hiszen kizárt, hogy annyi pénzt feleslegesen kőltöttek magukra...
Aztán kiderül, hogy pont ugyanolyan mint ők van még vagy egy tucatnyi, és szinte lehetetlen megkülőnböztetni őket!

Hát megért minden fillért, nem?

morph on deer 2019.06.03. 23:37:12

@Pic:
“- A 80-as években a lányok elkezdtek hónaljt borotválni”

Hááát, már amelyik. Én a 60-as 70-es évek fordulóján már főleg borotvált hónaljskkal találkoztam, a muff - néhány emlékezetes kivételtől eltekintve - precizen “bikinivonal” mentén trimmelve!

De az is lehet, hogy nm ugyanazokat a lányokat ismertük, ki tudja. :)

Androsz · http://wikipedia.blog.hu/ 2019.06.03. 23:39:20

@Zabalint: "Azért baromság a pornót vádolni, mert ott aztán mindenféle punci van"

Azt azért megkockáztathatjuk, hogy a "pornós ribanc" megnevezésbe nagyjából egyöntetűen beleértett feltöltött szájú, kitömött mellű, buta tekintetű nőtípus mégsem véletlenül kapta ezt a nevet, holott a pornóban mindenféle nők szerepelnek. Valahogy mégiscsak vannak trendek, nem? És a gondos és elhivatott elemzők minden bizonnyal alátámaszthatnák a vélekedést, miszerint a furcsa, kisbabásra emlékeztető alakú szeméremajkak mintha divatba jöttek volna. Nem állítom, hogy a pornóban szereplő nők ennek érdekében mind átszabatták magukat, mint ahogy a manapság érthetetlen mértékig divatba jött egyre hatalmasabb hátsók sem szükségképpen mesterséges építmények. (Egyszerre őrjöng a Palvin Barbit lekövérezők és azt az örmény spinkót, bocs, de most tényleg nem ugrik be a neve, a szélesvásznú seggével ideálnak tekintők hada.) Akik mindezt figyelik, változást látnak, és a változást sokan félig-meddig automatikusan követik. Azok, akik kisajakplasztikára jelentkeznek, feltehetően elég járatosak lehetnek a pornó divatirányzataiban.

Androsz · http://wikipedia.blog.hu/ 2019.06.03. 23:40:36

Kim Kardashan. Hogy is felejthettem el.

morph on deer 2019.06.03. 23:41:19

@ubermeister:
“Aki nem berakni akarja a punciba hanem nézegetni az BUZI!”

Naaa! Hogy beszélsz te a lezzykről!
Egyébként ez nem vagy-vagy kérdés, hanem “is”!
Én nézem IS, meg minden más IS.
Any problem?

morph on deer 2019.06.03. 23:57:39

@Androsz:
“a furcsa, kisbabásra emlékeztető alakú szeméremajkak mintha divatba jöttek volna”

Erről jut eszembe, hogy van egy olyan teóriám, miszerint a férfiak egy részénél fixálódott az első szexuális élmény, - az pedig általában valahol a preteen korban lehetett.
Mondjuk Pistike doktorosdit játszott a szomszéd Marikával nyolc évesen, és azóta is vonzónak találja a full Brazilian muffot, anélkül, hogy Marika eszébe jutott volna. (Jobb esetben.)
Na most én nem igérem, hogy ez tényleg így van, sem azt, hogy Marika is így gondolja, de kizártnak sem tartom, annak alapján amit tudok erről az egészről.

Azaz: a morivációink mélyebbről is indulhatbak mint ami első látásra nyilvánvalónak tűnik.
Szerintem.

Gour 2019.06.03. 23:57:40

Kifejezetten taszítanak a lapozgatós puncik es a nagy csiklók, de lehet, hogy csak azert mert válogathatok bennük. A szép punci tinilányosan szexis, rózsaszínű és borotvált. Viszont egy nőnek sem lehet erről őszintén beszélni mert kiveri náluk a biztosítékot.

Pic 2019.06.04. 00:26:47

@Gour:
Látod látod mennyire is különbözünk mi emberek?
Szerintem meg a tinilányos punci a pedofília és a lapozgatós egzotikusan gyönyörű.
Ettől függetlenül mind a ketten lehetünk jóemberek.
Ízlések és pofonok...

Ez a jó a sokféleségben. Egy ilyen baráttal az oldalamon "vadászva" biztos soha nem vesznénk össze egy puncin.. :DD

acycloren 2019.06.04. 02:53:47

Minden pina szép. Jó, legyen. De tisztának is kellene lenni. A muffnak és a segglyuknak is. Ez pedig nem erőssége a nőknek.

Az persze teljesen normális a feministák szerint, hogy a női oldalak, magazinok folyton arról áradoznak, hogy csak a körülmetélt pénisz az igazi. Sőt, Amerikában showműsorokban szapulják a természetes cerkával rendelkező férfiakat.

Az a helyzet, hogy a nők jó része ilyen álproblémákkal foglalkozik. A pina az pina, aki hetero, az vonzónak találja. Voltak mindenféle puncis barátnőim.
Rózsaszín, kislányos babapunci szimmetrikus kisajkakkal, de a szex nem volt jó vele, neki nem ment az orgazmus, de még a nedvesedés se. Ő 20 éves volt.
Aztán lett egy másik nőm, akinek 23 évesen nagy, lógó szeméremajkai voltak (ezt szégyellte nem is akart világosban szexelni, de sötétben ellazult), állandóan nedvesedett és kívanta a szexet és isteni volt benne mozogni és elmenni. Csak kissé hagymaszagú volt. Mindig.

A nőknek a meg kellene tanulni muffot mosni, meg segget mosni minden szarás és hugyozás után. Meg fogat mosni, hogy ne legyen rohadó fogazatuk és büdös szájuk. Ez nem megy a magyar nőknek, de közben a pina alakjáról értekeznek és azt hiszik ez számít.
Maradjunk annyiban, hogy a pina külleme kevésbé fontos. Ami fontos, az a tisztaság, meg hogy élvezze a szexet és elérhető legyen.
Én a szőrtelenséghez se ragaszkodom. A méretes kisajkakat is szeretem. A nedvesedés kifezetten izgat. Szeretem a vékony és testesebb nőket is. Én ilyen aprósagokon nem akadok fenn. Csak legyen tiszta. A muff és a segglyuk is, mert én oda is nyalok.

Az a vicc, hogy a feministák a pinára fókuszálnak, holott elvileg egy nő nem csak pinából áll. Fontos a mentalitása, a jelleme, a kedvessége, szeretetre való képessége, intelligenciája, humorérzéke, hogy támogató, szerető legyen. De ez láthatólag a feministák listáján nem szerepel előkelő helyen. Csak a pina. Mert a nő az csak pinából áll szerintük. Mintha valami nőgyűlölő nyilatkozna így a nőkről. Ez a döbbenetes, hogy a feministák redukálják le a nőket a pinára.

A nőknél a rojtos muff a legkisebb probléma. A probléma az, ha a nő hisztis, követelőző, buta, lelki sérült, törtető, könyöklő, neki minden jár, számító, hátbaszúrós liba. Igen, személyiségre nehezebb gyúrni, mint a testre, nem elég heti háromszor konditerembe járni érte. Nem lehet plasztikai sebésszel műszemélyiséget csináltatni, csak műcsöcsöt. A nők, akiket látni se akarok, nem a muff küllemén buknak el nálam, hanem a személyiségük miatt.

acycloren 2019.06.04. 03:03:59

@Pic: "Szerintem meg a tinilányos punci a pedofília és a lapozgatós egzotikusan gyönyörű"

Volt baratnőmmel 20 éves korában jöttünk össze. Babapuncija volt. Egy muff képét feltöltöttük egy punciszépségversenyre, kommentekben jöttek a vélemények, hogy túl fiatalnak tűnik, szerintük nincs 18 éves, kislányokat fotózok. (Vannak még róla képeim :) ismétlem, a lány 20 éves volt, egyetemista. A szex nem volt jó vele, de nagyon szép pinája volt.

Aztán a következő csajom 23 évesen lapozgatós muffal rendelkezett. Más testalkat is volt, középiskolás korában elhízott, majd hirtelen lefogyott, lógó mellek stb. De az ágyban fantasztikus volt. Amúgy egy idegbeteg, láncdohányos, elég zűrös múltú csaj volt. Talán van összefüggés.

Azóta volt mindenféle nőm. A muff külleme a legkisebb gond a nőkkel tapasztalatom szerint. Ha szakítottam egy nővel, az a személyisége miatt volt, mert megbízhatatlan, áskálódó, buta stb. volt. Egy szerethető nőn a muffot is megszeretem.
Sőt, több nőmet én tanítottam meg élvezni, mert a saját testüket se ismerték.

Im just here for the comments 2019.06.04. 05:06:23

De, van rusnya punci, ami nem jelenti azt, hogy az nem tetszhet senkinek. Ha valakinél ez beégett, menjen plasztikáztatni, who cares?

Before · http://azbeszt.blog.hu 2019.06.04. 05:22:37

@Pic: Ez a pedofíliázás akkora egy faszság, hogy ülve nyalja a holdat. Már a szőr-nószőr esetében is baszta kifele a biztosítékot nálam, de az, hogy már a pinaforma is pedofíliára utalna, ez végképp paff.
A legfiatalabb csaj, akivel valaha szexuális kapcsolatba keveredtem, 14 éves volt (mielőtt a kreténebbje hörögni kezdene, én is tini voltam), és máig ő az, akinek a legkomolyabb kisajkai voltak.

Az meg, hogy minden pina szép, maximum kattintásvadász baromság, de ahogy többen is leírták, a másik fél iránti érzések a döntő fontosságúak, nem pusztán a látvány önmagában.

_Ske_ 2019.06.04. 05:28:02

@Beátrisz: Maradjunk annyiban, hogy NEKED ettől lesz szép valaki. Nekem pl. kifejezetten nem tetszenek a vékony (nem kórosan sovány, de az sem) nők, szeretem, ha "van rajta mit fogni" :)
De azt nem állíthatom, hogy a vékony nők nem szépek, csak mert nekem nem tetszenek.

Valóság nevű unokahúgotok 2019.06.04. 06:52:05

A poszt témája idejétmúlt, hiszen köztudott, hogy a 21. század pinája a seggluk!

acycloren 2019.06.04. 06:52:52

@Before: Nekem 20 éves csajom volt, akinek babapuncija volt, a goldengate-re feltöltött sorozatunk utan kaptuk a privat üzeneteket, hogy vegyük le, mert a csaj láthatólag tini, nincs 18 éves. Igen, fehérbőrű, kis hegyes csecsű, rózsaszín muffos lány volt, de 20 éves. Azt is hozzátenném, hogy a szex vele nem volt annyira jó, hiába a kislányos kinézetű pina. Szűz volt, amikor összejöttünk, akkor volt dugás, amikor elkaptam (hetente többször), de ő már csak akkor kezdeményezett szexet, amikor már szakítottunk és én már egy "csúnya" rojtospinájú, szexéhes csajt dugtam. Érdekes módon akkor már ő is nedvesedett és elkezdte élvezni a szexet. Mert ez is agyban dől el.
Azóta volt mindenféle pinával dolgom, mindenféle testalkatú nővel, nem tudnék egy szabályt felallítani, ami alapján kategorizálhatnám őket.
De talán a régi bölcsesség helytálló: Amilyen a szája, olyan a pinája.
A nagy szájjal nagy ajkakkal rendelkező nőknek a pinája is olyan.
Bár a nagy duma sokszor fridigitást hivatott elleplezni. De a száj alakja jó előrejelzője annak, ami a bugyiban lapul.
És akinek ápolt a szája, a fogai, annak tapasztalatom szerint a pinája is ápolt volt. Ami nem feltétlenül jelent borotváltat, ugyanis itt Ázsiában az nem divat.

A pina alakjánál számomra fontosabb az, hogy milyen tiszta. Hugyozás, szarás után alapnak kellene lennie az alvazmosásnak, mert én bármelyik napszakban benyalok az aktuális barátnőmnek.

szamaritánus 2019.06.04. 06:56:57

nem, nem szep minden punci, ezt csak azt bizonygatja, akinek tutira vmi huhoganypinaja van.

szamaritánus 2019.06.04. 06:59:43

@erkölcsi hulla: hat ha te a 70eveseket varrod... mi maradnank a huszasoknal.

acycloren 2019.06.04. 07:16:19

@szamaritánus: nem szép minden arc, nem szép minden pina, nem szép minden lábfej, nem szép minden akármi

A pina egy funkcionális szerv. Számomra a lebernyegesség vagy babapunciság helyett fontosabb a higiénia és az, hogy aki ránőtt a pinára, az szeresse és tudja használni és megosztani velem. Mert lehet akármilyen szép nőnek akármilyen szép (rózsaszín, kompakt) pinája, ha nem élvezi a szexet vagy nem enged be oda gyakran, akkor baszhatod. Illetve nem baszhatod.

És jelentem világ nem csak a huszonéveseké. Dugtam én 16 évestől 48 évesig mindenféle korú nőt. A 16 éves lányok azt hiszik, hogy egy csík kokain felszívásával pornószínésznők lesznek és cuppogva, bőnyállal imitalják a sloppy blowjob porhub videókban látottakat. Aztán mindenféle figurák, amikben semmi intimitás nincs. Volt két ilyen tini szexpartnerem, amikor én már bőven nem voltam tini... Nem ők a legemlékezetesebbek.
Ellenben egy 3 gyereket leszült 38 éves nő, aki a férjén kívül soha senkivel nem volt, a férje jelenlétében (én voltam a szülinapi ajándék :) olyan orgazmusokat produkált velem, hogy a fal adta a másikat. Nem volt szupermodell teste, az arca inkább átlagosnak volt mondható, a pinája homlokos, mellei megereszkedtek. De a szex vele jobb, volt, mint egy 16 éves kis ribanccal.

Pallos Levente · http://www.pallos.tk 2019.06.04. 07:46:06

@Dworkyll: Nem tudom, hogy viselkedik a normál heteró pasi, nekem taszító a kifordított bélnek kinéző. Többet inkább magánban.

MEDVE1978 2019.06.04. 07:47:23

Általában ugyanaz a sorsa, mint a szépségideáloknak, trendeknek. A szőrzetnél is mindig voltak divatok, például a hetvenes években még a természetes full bunda, a nyolcvanas évekre a karbantartott háromszög, a kilencvenes években aztán már csak csík és kétezerre szőrtelen kislányos pina. Azóta megint felszállópálya. Én például nem szeretem a csupasz puncit. Anno a barátnőm letolta csupaszra és azon kívül, hogy a nyalás kellemesebb, valahogy az egész olyan idegen volt, tényleg mintha kislányt látna az ember. Ez a "szexuális undor" vagy "vágycsökkentés" egy érdekes fogalom, velem nem nagyon történt így meg sohasem. De lehet, hogy ez a partner intelligenciájának és higéniájának függvénye is. Akkor, hogy ha valakivel egymásra vagytok hangolva és mondjuk egy picit szájszaga van, de egyébként áll a cerka mint a cövek és ő is húzna be, akkor ezen túl tudtok lépni. Egyszerűen nem annyira fontos az adott szituációban. Ugyanilyen a "lapozgatós" punci is. Lényegében nem kényelmetlen és nem ront érdemben a szex minőségén sem.

Mint minden trendnél, itt is a nők teszik ezt magukkal (ahogy a férfiak a péniszhosszabbításnál a legtöbb esetben). A cicinagyobbítás is nagy divat, holott valószínűleg a férfiak nagy része azt mondja, hogy neki nem döntő, hogy mekkora cicije van a lánynak. Oké, legtöbbeknek van preferenciája, de ez nem kizárólagos. Egy kismellű, de nagy libidójú lányt sokkal inkább választanék, mint egy lufimellű, de mondjuk frigid csajt. Van olyan közeli ismerősünk, aki megcsináltatta a cicijeit. Az ő saját döntése volt, nem szólt bele az akkori pasija, nem kérte (nem sokkal utána szétmentek, nem ebből az okból). Az ok, akkor is egy ideálnak való megfelelés volt, de nem közvetlenül a férfi igény, hanem az, hogy a lány azt gondolta, hogy így szexibb lesz. Annyira egyáltalán nem volt szexi, akkoriban egy sznob ember volt és egy jó darabig az is maradt (jóval később helyrerakta az élet).

Before · http://azbeszt.blog.hu 2019.06.04. 08:35:07

@acycloren: Hát, én még nem igazán fedeztem fel komolyabb összefüggést, talán azt, hogy a teltebb nőknek általában zártabb a puncijuk, ami elég nehéz helyzetbe hoz, tekintettel az ízlésemre... A nagyon vékony, főleg a keskeny csípőjű nőknek általában sokkal jellemzőbben van kellemesen cicanyelves puncija, de cserébe ez elég gyakran olyan tág hüvellyel jár, hogy maximum harangozni tudok bennük. Nekem amúgy eddig szinte kizárólag rojtos puncihoz volt szerencsém, egyet kivéve, ami aztán nem is igazán jött be, bár nem elsősorban a kinézete miatt (vagy a fene se tudja persze).

Az emberek amúgy meglehetősen ostobák tudnak lenni, meglett férfiaktól is olvasok néha olyanokat, hogy az adott pina "rojtosra van baszva", de ha ez így működne, akkor a kopástól mindenkinek elhegyesedne a farka egy idő után...

Számomra a vizuális kellem mellett azért is vonzóbbak a (szélsőségektől mentes) salátás puncik, mert ég és föld a különbség nyalás közben. Mint már írtam, csak egy zárthoz volt szerencsém, de azt olyan volt nyalni, mintha egy erszényből kéne kinyalni egy adag fagyit, nekem nem jött be, sokkal több a lehetőség a játékra, ha szépen rendelkezésre áll minden az ember szájának. :)

acycloren 2019.06.04. 09:07:53

@Before: A legrojtosabb muffal rendelkező csajom tiniként el volt hízva, majd lefogyott, de elmondása szerint mindig is lebernyeges pinája volt. Ezt szégyellte. Csak sötétben tudott dugni, de sötétben nagyon...

Tapasztalatom szerint nincs szabály, hogy milyen testalkat milyen pinával jár.

Azt azért gusztustalannak tartom, amikor nők fitymálják a fitymát. Tehát kijelentik, hogy ők körülmetéletlen (tehát természetes) faszhoz nem nyúlnak. Ugyanezek a nők hangoztatják, hogy minden nő gyönyörű, nem szabad a nőket tárgyként kezelni stb.

Én egy végtelenül elfogadó pinavadász voltam egész életemben. Mindben meg tudtam találni a szépséget, mindnek adtam egy esélyt, az egyetlen kritérium, hogy szeressen kúrni. Ha nem tudott, akkor kész voltam tanítani is. Az úttörő ahol tud segít.

A salátás pinánál sokkal taszítóbb egy álnok, hárpia személyiségű, buta nő. Én csak lelkileg rendben lévő nőket tudok már baszni. Ez talán a korral jár.

GustavKlimt 2019.06.04. 09:27:13

Én pont az a pasi vagyok, aki azt imádja, ha minél nagyobbak a kisajkak és a csikló.

De tényleg, minél nagyobb annál szebb és izgatóbb számomra. :)

Ha valaki szeretne erről beszélgetni, írjon nyugodtan ide: 2125 tk kukac gmail com

erkölcsi hulla 2019.06.04. 09:37:46

@acycloren:" Tehát kijelentik, hogy ők körülmetéletlen (tehát természetes) faszhoz nem nyúlnak. "

Szopjanak zsidókat.

acycloren 2019.06.04. 09:48:51

@erkölcsi hulla: Az amerikai pornók hatása ez, nem zsidókat akarnak, hanem olyan faszt, amit a filmekben látnak. Egyre több felnőtt európai férfi is megcsonkíttatja magát, hogy ennek a trendnek megfeleljen. Közben meg mindenki ajvékol amiatt, hogy megjelentek a nők kisajkait plasztikázó eljárások.
A férfiak csonkítása már régen megy, de ez senkit se zavar. Az se egyéb, mint plasztikai beavatkozás, csak költöttek hozzá vallási és higiéniai álérveket.

Before · http://azbeszt.blog.hu 2019.06.04. 10:39:04

@acycloren: szerencsére ilyen elmebeteg nőkkel nem hozott össze a sors. Egyedül pont a már emlegetett benőtt puncijú csaj tett olyan megjegyzéseket, amiből arra lehetett következtetni, hogy neki bejönne egy körülmetélt fasz. A többi, akivel ez szóba került, inkább ellenkező véleményen volt.
Abban amúgy maximálisan egyetértek, hogy sokkal fontosabb kérdések is vannak ennél egy nővel kapcsolatban.

БУММЕР 2019.06.04. 10:40:31

@Dzendör Sztadiz:
Ez akkora hülyeség, hogy kàr volt leirni...gyermeki infantilis romantika...

БУММЕР 2019.06.04. 10:46:53

@Valóság nevű unokahúgotok:

Ezt a bejegyzést nagyon vàrtam :D
De igaz....

БУММЕР 2019.06.04. 10:58:11

Rendszeresen ismétlödö kérdés, inkàbb màr rinyàlàs, kezdödik az uborkaszezon...

Hol a mellek, hol a fenék, hol a punci...csak egy dolog nem tünik fel, a legszebbnek és a legrondàbbnak is van pàrja! Van aki megmàssza, gyereket csinàljon neki, szeresse és utàlja.

Mindenkinek joga van olyat vàlasztani ami neki tetszik mert a szex a kapcsolat nem az idiota politikai korrektségröl szol..."ohh édes, olyan rusnya vagy, h làmpàt nem kapcsolnék, de a lelked olyan szép..."nah meg persze...

Volt ilyen is olyan is, de a végén az nyert aki egymaga testesitette meg a szépet és a jot (ami NEKEM jo)...

Ez a kinek milyen a sunàja kérdés meg...izlés kérdése...személy szerint inkàbb a pillango mint a hambi...bàr volt mindkettöböl jo és rossz is...

Holnap meg arrol cikkeznek, hogy a szex tul sok energiat emészt fel és kihatàssal van a klimavàltozàsra...SKOLSTREJK FÖR NO-SEX

Ahogy mondani szoktàk, ma is beàllitotta a vérnyomàsomat az emberi hülyeség...

d4n13l 2019.06.04. 11:01:54

Az effele onbizalom-tuning csak arra jo, hogy az 5-os csajok is 8-9-esnek gondoljak magukat; de ettol meg 5-osek maradnak es pasik es akkent tekintenek rajuk. Van szep es van csunya punci, ahogy van szep es csunya farok is.

En tenyleg nem ertem, hogy mi a francert kell tagadni a nyilvanvalot es hulyiteni a mar egyebkent is magukat kiralykisasszonynak kepzelo atlagnoket.

CleanYourRoom 2019.06.04. 12:04:13

"Minden X szép."
NEM. Ez csak a szokásos női önbecsapás.
Nem szép egy elhízott, gusztustalan test, egy tölcsérmell vagy derékig lógó mell és egy olyan punci sem, ami az Alien filmek arctámadójára vagy a Predator pofájára emlékeztet leginkább.
A szépségideáljaink valójában egyáltalán nem önkényesek, mindegyikük az arányosságon és a szimmetrián alapul. Minden szép arc például egy ideális arányhoz közelít, ahol a homlok, az arcrész, az állvonal egymással meghatározott arányban áll és nagyjából szimmetrikus az arc két fele.

A puncit illetően pedig: babapunci > taco punci > hamburgerpunci > minden más > denevérpunci

2019.06.04. 12:20:43

@CleanYourRoom: "Ez csak a szokásos női önbecsapás."

Óhhhogyne.. miként az is, a férfiak körében, hogy a méret nem számít :)))

Anyád a baráthal 2019.06.04. 13:03:19

@Utó Pista: Így igaz. Nem jó, ha egy nyelvet át akarnak szabni PC és egyéb buta indokokra hivatkozva. A cigány az egy rendes magyar szó egy nemzetiségre. A roma nem magyarul van.
A meleg pedig hőmérséklet. Ha valaki meleg, akkor lázas, és nem homoszexuális.

d4n13l 2019.06.04. 14:05:00

@Womb Raider: biztosan szamit, viszont a ferfiak tulnyomo tobbsege elismeri ezt, mig a nok onmagukat kabitjak azzal, hogy a deneverpunci szebb latvany, mint a babapunci. Hat, egyaltalan nem az.

2019.06.04. 14:24:59

@d4n13l: Ízlésről vitatkozni ősi román szokás.. de valamivel el kell ütni az időt.

Azért kíváncsi lennék az ábrázatodra, midőn a nagy fáradtsággal ágyba cipelt nő rápillantva a meredező izédre csak annyit mondna: Csak nem gondolod komolyan, hogy ezzel nálam labdába rúghatsz?
Biztos rögtön rohannál 'normálisra' műttetni, ugye?
A denevérpunci adottság, semmi infót nem ad az adott testrész futásteljesítményét illetően..
Van, aki szereti, ha kilóg a cica nyelve..van, aki nem..és? Akkor ne dugja..de ne akarjon már komplexust érlelni senkiben, mert a szeméremajkak funkcionalitása így is, meg úgy is teljes. A szexben sok szerepe (a férfi oldalról) biztosan nincs.. ahogyan a herezacskó fazonjának se..ha közelebbi analógiát keresünk.
Szerintem a szimatszatyor fazon is oké, meg a Gárbor Áron rézágyúja sziluett is..

kvadrillio 2019.06.04. 14:36:43

HMMMMM.... A GERONAZZO-SZINDROMA A HÜJJJJE NŐKNÉL MINDIG IS MŰKÖDÖTT !!! :o)))))

d4n13l 2019.06.04. 15:55:05

@Womb Raider: jovan, elbeszelunk egymas mellett es keptelen vagy felfogni, hogy a no != ferfi. Ami neked nokent tetszik vagy inkabb szamodra kozombos, arrol egy ferfi igenis el tudja donteni, hogy tetszik neki vagy sem.

De teljesen feleslegesen koptatom a szamat, hisz ferfitemarol beszelunk, amit egy ferfinel csak egy valaki tudhat jobban: egy no.

Naszevasz.

Pallos Levente · http://www.pallos.tk 2019.06.04. 16:28:47

@Womb Raider: "Van, aki szereti, ha kilóg a cica nyelve..van, aki nem..és? Akkor ne dugja"
Pont erről van szó.

2019.06.04. 17:36:08

@Pallos Levente: Nem, nem érted.. te a TERMÉSZETEST tartod undorítónak.

@d4n13l: "keptelen vagy felfogni, hogy a no != ferfi. "
Még jó.. ám ha férfi, ha nő, meglehetősen primitív lelkületre vall, ha valakit a nemi szerve külleme mentén utasítunk el.. persze, ha 'férfiként' krvázol, az más.. akkor nem meglepő, ha az árut eccerű elvek alapján választod ki ;)

Pallos Levente · http://www.pallos.tk 2019.06.04. 18:07:06

@Womb Raider: Igen, van olyan természetes kinézet, ami taszító nekem (nem undorító). Én is az vagyok a nőknek, ez van.

2019.06.04. 22:25:10

@Pic: "Nálunk Európában a lányok szoliznak, mert a fehér bőrhöz képest a barna az "más és egzotikus és szép""

Na ezt sosem értettem. Amikor nézem ezeket a testépítő hölgyeket és urakat, akik bekenik magukat tetőtől talpig valami krémmel (bagarol cipőpaszta?) aztán pirulnak a csövek alatt napestig, az miért jó, és pláne miért esztétikus?

2019.06.04. 22:32:29

@acycloren: "Minden pina szép. Jó, legyen. De tisztának is kellene lenni. A muffnak és a segglyuknak is. Ez pedig nem erőssége a nőknek."

Nem mindenkinek kritérium! Itt jön képbe Nefürgyéle Gyuri, aki szereti ha büdös a picsa egy kicsit :)

Pallos Levente · http://www.pallos.tk 2019.06.05. 09:13:04

@Pic: "Ázsiában a lányok fehéríttetik a szép barna bőrüket, mert a fehér az "más és egzotikus és szép"
Nem, nekik azért szép a fehér, mert nem sötét. A színes népeket ugyanis lenézik, illetve a sajátjaik között a sötét bőr a fizikai munkának a jele, amit szintén lenéznek.

d4n13l 2019.06.05. 11:54:26

@Womb Raider: egyaltalan nem altalanositok senkit a kulleme alapjan, te viszont kivaloan kiforgatod a szavaimat. Annyit allitottam, hogy a baba a ferfiak tulnyomo tobbsegenek szebb, mint a denever. Ahogy a sportos is szebb, mint a kover. Ennyi, legyszives ne magyarazz bele kurvazast, meg a nok targyiasitasat es hasonlo valotlan allitasokat.

Koszonom, tovabbi jo macskazast!

2019.06.05. 12:02:10

@d4n13l: "Annyit allitottam, hogy a baba a ferfiak tulnyomo tobbsegenek szebb, mint a denever. Ahogy a sportos is szebb, mint a kover. "

Ezt vidéken úgy mondják: a férfiak túlnyomó többségének ez vagy az TETSZIK jobban :)
..esetleg: szebbnek látják/gondolják/érzik

A lényeg: a' férfiak többsége' milyen kutatások alapján kimondható tény? Hol végeztek felmérést ezzel kapcsolatosan? A testalkatra vonatkozó állításoddal ugyanez a helyzet. nincs etalon..esetlegesen vannak divatok, de nincs genetikailag kódolt ideál. A 'kövér' az gondolom nálad mindenki, aki nem 'sportos' :)

"egyaltalan nem altalanositok senkit a kulleme alapjan,"
Ilyet én hol is állítottam??

d4n13l 2019.06.05. 12:10:35

@Womb Raider: nezd, vitazhatunk itt orak hosszat, de tok ertelmelten, itt a lenyeg: nokent mondhatod azt, hogy a pasiknak ez meg az tetszik, probalhatod elhajlitani a valosagot es konkluziokent megallapitani, hogy a kover szep es a denever kivanatosabb, mint a baba, mert attol ez meg nem lesz az. Ne akard mar jobban tudni nokent, hogy mi tetszik a pasiknak altalanossagban, mint maguk a pasik. Mi se szolunk bele, hogy milyen szinu legyen a csempe a furdoben.

Ha meg denevered van, akkor ne szorongj miatta, hanem fogadd el. Nem az a gaz, ha csunya vagy, hanem ha nem elsz bekeben onmagaddal.

2019.06.05. 12:23:57

@d4n13l: "Ne akard mar jobban tudni nokent, hogy mi tetszik a pasiknak altalanossagban, mint maguk a pasik."
Vicces vagy:))) A kérdésre persze nincs válaszod, mert nem tudod igazolni a véleményed..amit azért nagy magabiztossággal 'a férfiak általános véleménye'-ként tálalsz :)

Még akkor sem lenne igazad, ha a saját korosztályod sztenderdjeként akarnád eladni..így meg végképp.
Fogd fel buksi, nincs ilyen. Aki ilyet állít, az maximum képeken lát ilyesmit..

Pallos Levente · http://www.pallos.tk 2019.06.05. 13:06:19

@Womb Raider: Illetve a pontos válasz, hogy egyikőtök álláspontjára sincs megalapozott bizonyíték. Merthogy a tiédre sincs.

2019.06.05. 13:32:42

@Pallos Levente: Valójában ő állított valamit, amit én kétségbe vontam.. viszont semmi egyéb konkrétumot nem állítottam (már, amennyiben az, hogy sokféle punci/kuki létezik és sokféle ízlés alapján ítéltetnek meg. Ezen vélemények számosságát nem tudom.

Pallos Levente · http://www.pallos.tk 2019.06.05. 13:42:58

@Womb Raider: De, implicite állítottál. Azt, hogy nem lehet igaz az ő állítása (azaz hogy van egy többségi preferencia). Nem tudjuk, hogy ez igaz-e.

2019.06.05. 14:01:08

@Pallos Levente: Ha csak úgy nem... Állított valamit, amire semmi ojjektív igazolást nem tudott felmutatni..
Bizonyítsd be, hogy a világot nem öt rózsaszín elefánt tartja az ormányával..na? Ugye, kételen vagy! Tehát a világ elefántok ormányán nyugszik..

flmz3 2019.06.05. 14:03:36

Érdekes volt olvasni a hozzászólásokat. De ja... én csak egyet mondok. Ne akarja megmagyarázni senki hogy a bbw méretű (túlsúlyos egyén)/kinézetű punci a szép stb. mert az egy okádék:D Még ha konkrétan erről nem is esett szó.
És ez a minden szép és jól kinéző, teljesen megfelelő dolgot is sokszor arra használják és magyarázzák, hogy az igénytelen, gusztustalan, nagyon túlsúlyos valamit "igazolják" vagy csak hogy szimplán ne kelljen azzal foglalkozni és megmozdulni.

Akinek ehhez van gusztusa és még fel is áll neki, hát sok sikert.
www.google.com/search?q=bbw+pussy&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjL8-POotLiAhXk_CoKHXdpAY8Q_AUIECgB&biw=1920&bih=946#imgrc=_

Kinézetileg a függőlegesen összenyomott/rövid, ami talán kevésbé imponáló és nagyon szűk is lehet az illető.

Akinek meg pl tényleg elég szép, az mondjuk ő:) www.google.com/search?biw=1920&bih=946&tbm=isch&sa=1&ei=0az3XOeCDNaBjLsPnaCPuAs&q=Eva+Lovia+pussy+stretch&oq=Eva+Lovia+pussy+stretch&gs_l=img.3...651569.651569..652120...0.0..0.98.98.1......0....1..gws-wiz-img.ZDukkWwZCP0

Pallos Levente · http://www.pallos.tk 2019.06.05. 18:07:01

@Womb Raider: Ne haragudj, de buta vagy a logikához. Az, hogy ő nem tudja bizonyítani az állítását, nem azt jelenti, hogy az állítás ellenkezője igaz. Csak azt mondhatjuk, hogy az ő állítása nem bizonyított. De attól még, hogy ő nem tudja bizonyítani, az állítás lehet igaz, csak képtelen bizonyítani. Te viszont azt mondod, hogy ha ő nem tudja bizonyítani az állítását, akkor annak az ellenkezője biztos igaz. Ez is ugyanannyira légből kapott, mint a másik állítás - Te tudod bizonyítani ezt az állítást?

Pallos Levente · http://www.pallos.tk 2019.06.05. 18:43:09

@Womb Raider: Pont az elefántos példád a tökéletes tanulmány: attól, hogy nem tudom bizonyítani az elefántok nem létét, még nem tudunk semmit az ő létezésükről. Akár lehetnének is, egyszerűen ennyi információból nem eldönthető.
És azért tudjuk, hogy hibás az elefántos verzió, mert biztos információink vannak arról, hogy máshogy működik a rendszer. Te viszont nem tudtál ilyen alátámasztást adni a te állításodra.

CoolKoon 2019.06.05. 20:00:59

@Beátrisz: Csak nem szólta le valamelyik exed a tiédet is? :P

2019.06.06. 08:11:54

@Pallos Levente: Ez egy asszimetrikus vita, az állítása mögé neki kell bizonyítékot szolgáltatni. Állítani én akkor állítottam volna (és kellene bizonyítanom) ha pl. azt jelentem ki, hogy a fogakkal ékesített punci a legszebb.
Én csak kételkedésemet fejeztem ki arra nézvést, hogy a véleménye megállja a helyét.Értem, hogy szeretnéd szimmetrikussá tenni és rögtön rám is lőcsölni az igazolás kényszerét..de ne bolonduljunk már ki. Ő volt, aki az első kategorikus és karakteresen jellemző véleményt adta:
"Annyit allitottam, hogy a baba a ferfiak tulnyomo tobbsegenek szebb, mint a denever. "
Túlnyomó többség..
Én szimplán nem tartom alátámasztottnak az állítását..ez önmagában nem állítás..ha érted...

d4n13l 2019.06.06. 10:02:20

@Womb Raider:
"Én szimplán nem tartom alátámasztottnak az állítását..ez önmagában nem állítás..ha érted..."

Fogalmazzunk ugy, hogy mivel a ferfi jellemzoen oszinten elmondja a velemenyet egy masik ferfinak, ezert az en mintavetelem joval hitelesebb (meg ha ertelemszeruen nem is terjedhet ki az osszes egyenre), mint amihez te valaha is hozzaferhetsz. Innentol kezdve komolyan nem ertem, hogy mit ertetlenkedsz itt es koveteled tolem a bizonyitekot, hisz a mintavetelem MINOSEGE maga a bizonyitek.

Pallos Levente · http://www.pallos.tk 2019.06.06. 11:18:05

@Womb Raider: De, állítottál: "Fogd fel buksi, nincs ilyen. [hogy a többségnek azonos preferenciája van] Aki ilyet állít, az maximum képeken lát ilyesmit.."

2019.06.06. 12:17:26

@Pallos Levente: Oké.. akkor te meg azt állítod, hogy minden férfi azonos ízléssel bír..

Vedd már észre, hogy Dánielünk axiómákat sorol: a férfiak egymás között őszinték, a férfiak a babasuncit kedvelik..
Az ő mintavétele a hiteles, szemben az enyémmel...

"Fogalmazzunk ugy, hogy mivel a ferfi jellemzoen oszinten elmondja a velemenyet egy masik ferfinak, ezert az en mintavetelem joval hitelesebb (meg ha ertelemszeruen nem is terjedhet ki az osszes egyenre), mint amihez te valaha is hozzaferhetsz. Innentol kezdve komolyan nem ertem, hogy mit ertetlenkedsz itt es koveteled tolem a bizonyitekot, hisz a mintavetelem MINOSEGE maga a bizonyitek."

NEVETSÉGES..
De te inkább engem piszkálsz, hogy de márpedig ne kételkedjek, vagy bizonyítsak.

@d4n13l: Értetlenkedni csak te értetlenkedsz..én kételkedem az állításod hitelességében.. pont.
Ezzel részemről lezárva. Komolytalan vagy.

d4n13l 2019.06.06. 12:21:40

@Womb Raider: aha, tehat ha mar nem marad erv, akkor marad a szemelyeskedes :D :D Komolytalan vagyok :D :D

Annyit mondok: nem lennek a helyedben :D :D :D

2019.06.06. 12:39:38

@d4n13l: Még egyszer::: az nem érv, hogy az állításaidat magad igazolod. Ha ezt nem tudod felfogni, végképp felesleges bármiről vitázni.
Ez nem személyeskedés, ez ténymegállapítás volt. Én azt mondom: tehát úgy van.

Pallos Levente · http://www.pallos.tk 2019.06.06. 15:19:09

@Womb Raider: "Oké.. akkor te meg azt állítod, hogy minden férfi azonos ízléssel bír.. " Pont ez az, amit nem bírsz megérteni. Én csak azt mondom, hogy egyikőtök állítása sincs alátámasztva tényekkel. Az ő részéről az, hogy a férfiak többségének azonos a véleménye, és a tiéd sem, miszerint nincs többségi vélemény. Ettől még az egyik biztos, hogy igaz, de nem tudjuk, melyik. De nem attól lesz igaz az egyik, hogy a másik nem tudja bizonyítani a sajátját.

Én egyébként nem állítottam semmit egyik irányba sem, fentebb csak azt említettem, nekem mi nem tetszik.

d4n13l 2019.06.06. 16:19:30

@Pallos Levente: hagyd a picsaba, nem tud felulkerekedni a noi "logikan".

d4n13l 2019.06.06. 16:20:41

Bocsanat: FEMINISTA logikan.

Mert egy No nem allna le vitatkozni, hanem azt mondana, hogy: "jolvan, neked van igazad..." es meg ha nincs, akkor is tullepne a probleman. Dehat...

Pallos Levente · http://www.pallos.tk 2019.06.06. 16:57:54

Na, de a cikk tartalmáról is:
"Kezdetben vala a közvetlen tapasztalat, a valóságos hús-vér nő és annak az ilyen-olyan-amolyan puncija, amilyennek az alkotó megteremtette. És ez jó vala, mert örömet adott vala a nőnek és annak párjának egyaránt. Mindez a pornófilmek és plasztikai sebészek előtt vala."
Nem lehet, hogy egyszerűen a pornó révén most már látják másokét, és kiderült, hogy sokféleképpen tud kinézni, és lett összehasonlítási alap? Talán eddig azért nem foglalkoztak vele, mert nem merült fel a téma, most pedig nyílt színen látható.
süti beállítások módosítása